Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Sistemul de Plati

Informatii necesare pentru efectuarea viramentului

Beneficiar: S.C. Castelul Fermecat SRL

Banca:OTP Agentia Iancului
IBAN: RO58 OTPV 5800 0129 8860 RO01 – pentru RON

Date de Identificare Fiscală:
C.U.I: 31312886

Reg. Comertului: J40/2804/2013

Vă informăm că, din data de 15 septembrie 2020, nu mai acceptăm încasări cu numerar. În cazuri excepționale, sumele mici de plată (până în 100 lei) pe care nu le puteți cupla cu alte plăți, se vor accepta a se plăti în numerar. Cei care nu pot plăti decât cu numerar (cazuri extrem de rare), sunt invitați să depună banii direct în contul unității noastre de învățământ, la la sediile sau bancomatele OTP Bank.

Despre noi, in cateva cuvinte

Educaţia centrată pe copil, grupele cu număr redus (max. 14 copii/grupă), cu educatoare dedicate şi pasionate de pregătire continuă, cu dorința de a împărtăşi din experienţa lor (raportul copii:educatoare este de 8:1), face ca învăţarea să fie un proces natural şi plăcut.

Programul nostru educațional se bazează pe premiza fundamentală că educația și îngrijirea copilului sunt inseparabile.

Activitățile de îngrijire implică în mod obișnuit o comunicare intensă, precum și interacțiuni pozitive și reciproce între copii și adulți, în acest fel ele încurajând un sentiment de apartenență și încredere.

Implicarea și cooperarea părinților este relevantă, deoarece permite cadrelor didactice să se bazeze pe experiența și pe cunoștințele părinților, iar părinților le permite să beneficieze de cunoștințele și sprijinul personalului specializat.

In acceptiunea noastra, familia reprezintă un partener activ, nu doar receptor al informaţiilor furnizate de educatoare referitoare la progresele realizate de copil.

Ce va Oferim?

Castelul Fermecat Olimpia isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Gradinita

Invatam si ne jucam

Misiunea institutiei noastre de invatamant este de a pregati copiii pentru viata, pentru cerintele existente si viitoare, dezvoltandu-le spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorinta de a-si exprima liber opiniile.

After School

Educam si Exploram

Elevul Scolii Primare si Gradinitei “Castelul Fermecat OLIMPIA” este creativ si sociabil, independent si jucaus, sigur pe fortele proprii dar si responsabil si echilibrat, disciplinat si preocupat sa descopere lucruri noi si interesante!

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.