Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Program & Preturi

Program After School
SCURT

12:00-16:30

1450

RON / LUNA

Program After School
LUNG

12:00-18:30

1650

RON / LUNA

Elevul Scolii Primare si Gradinitei “Castelul Fermecat OLIMPIA” este creativ si sociabil, independent si jucaus, sigur pe fortele proprii dar si responsabil si echilibrat, disciplinat si preocupat sa descopere lucruri noi si interesante!

Va punem la dispozitie transport la cerere; bucatarie proprie; cabinet medical propriu; efectuarea temelor; limba engleza de baza.

Despre noi, in cateva cuvinte

Educaţia centrată pe copil, grupele cu număr redus (max. 14 copii/grupă), cu educatoare dedicate şi pasionate de pregătire continuă, cu dorința de a împărtăşi din experienţa lor (raportul copii:educatoare este de 8:1), face ca învăţarea să fie un proces natural şi plăcut.

Programul nostru educațional se bazează pe premiza fundamentală că educația și îngrijirea copilului sunt inseparabile.

Activitățile de îngrijire implică în mod obișnuit o comunicare intensă, precum și interacțiuni pozitive și reciproce între copii și adulți, în acest fel ele încurajând un sentiment de apartenență și încredere.

Implicarea și cooperarea părinților este relevantă, deoarece permite cadrelor didactice să se bazeze pe experiența și pe cunoștințele părinților, iar părinților le permite să beneficieze de cunoștințele și sprijinul personalului specializat.

In acceptiunea noastra, familia reprezintă un partener activ, nu doar receptor al informaţiilor furnizate de educatoare referitoare la progresele realizate de copil.

Ce va Oferim?

Castelul Fermecat Olimpia isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Invatam si ne jucam

Principiul de funcţionare al grădiniţei noastre subliniază semnificaţia şi importanţa unei educaţii de calitate încă de la vârste fragede.

Curriculumul CFO sustine si sprijina dezvoltarea copiilor intr-un mod holistic, prin practici educationale si de ingrijire care permit copiilor sa-si atinga intregul potential oferindu-le totodata educatorilor posibilitatea sa-si personalizeze abordarea in functie de interesele, necesitatile si potentialul fiecarui copil.

Educaţia in gradinita noastra vizeaza cele cinci domenii ale dezvoltării copiilor la aceasta varsta:

  • dezvoltarea fizică, sănătate și igienă personală;
  • dezvoltarea socio-emoţională;
  • dezvoltarea cognitivă și cunoașterea lumii;
  • dezvoltarea limbajului, a comunicării și a premiselor citirii și scrierii;
  • capacităţi și atitudini în învăţare

Consideram ca educatia copilului, in toate mediile implicate (familie, gradinita, comunitate) reprezinta contextul necesar oferirii unui echilibru solid intre aspectele socio-emotionale, invatare si starea de bine.

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.