Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Pasii pentru Inscriere

Primii Pasi

După exprimarea interesului de a afla mai multe despre Castelul Fermecat Olimpia, părinții împreună cu cel mic, sunt invitați pentru un tur privat al grădiniței.

Părinții îi întâlnesc, înainte de însciere, pe Director sau pe Responsabilul cu Înscrierea și pe Educatoarea la Grupa căreia urmează să fie repartizat copilul.

Informatii & Inscriere

Întâlnirile servesc nu numai informării, ci și asigurării că toate formularele și documentele sunt înmânate către părinți.

Acestea includ formularul de înscriere, fișa medicală și Contractul de școlarizare cu toate anexele sale, alte formulare. Părinții au oportunitatea de a vorbi despre copilul lor cu personalul didactic indicat.

Toate părțile vor ști sigur care sunt obligațiile și așteptările pentru fiecare parte.

–    Toți copii care urmează să se înscrie vor avea și o întâlnire formală cu Psihologul/Consilierul Educațional al grădiniței .

–    Odată ce a fost luată decizia de a accepta înscrierea unui copil, aceasta este comunicată părinților, iar Responsabilul cu Înscrierea se asigură că toate documentele necesare pentru admitere sunt la dosarul copilului, corect completate, datate, semnate de către ambii părinți. După preluarea actelor, se emite factura pentru confirmarea locului, taxa de școlarizare și depozitul.

–    După achitarea acestora, copilul este introdus la grupa la care a fost repartizat conform vârstei și părinții sunt informați în legătură cu uniforma, rechizitele și orice alte obligații.

 Mențiuni:

  • Cadrul didactic (educatoarea de la grupă) va deschide un DPC (Dosar personalizat al copilului) și, unde este cazul, vor concepe un PPI (Plan personalizat de învățare) după consultarea cu părinții.

Acomodarea:

  • Toți copiii noi trebuie să treacă cu succes de prima perioadă după înscriere, o perioadă de jumătate de trimestru, până să obțină statutul permanent de membru al comunității Castelul Fermecat Olimpia.

Castelul Fermecat Olimpia

Isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Educam & Exploram

Copilul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este creativ și sociabil, independent, sigur pe forțele proprii dar și responsabil și echilibrat, disciplinat și preocupat să descopere lucruri noi și interesante.

Părintele grădiniței Castelul Fermecat Olimpia (CFO) este un partener activ al școlii, având un rol crucial în dezvoltarea copilului. Alături de copii, părinții se bucură de experiența pe care o oferă comunitatea Castelul Fermecat Olimpia (CFO).

Educatoarele noasre sunt bune îndrumătoare, susțin dezvoltarea aptitudinilor personale ale fiecărui copil și promovează un sistem de valori și principii bine structurat, in procesul instructiv-educativ.

Personalul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este atent selectat, in primul rând pentru grija, dragostea, atentia si afecțiunea manifestate față de copii dar și pentru pregătirea profesională în educația de calitate.

Parteneriatul cu Părinții: seriozitatea și responsabilitatea cadrelor didactice au făcut din părinți – parteneri ai actului educațional.

Castelul Fermecat Olimpia încurajează strânsa colaborare dintre părinți, copii și cadrele didactice prin organizarea unor întâlniri cât mai dese sub forma unor ateliere de creație, workshop-uri, acțiuni caritabile, caiete de corespondență, chestionare, consiliere școlară, etc.

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.