Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Orar Receptie Copii

Orar Receptie Copii
Castelul Fermecat Olimpia

07:00-08:30 Deschis părinților – Preluare copii, triaj epidemiologic

08:30-09:00 Plăți, contabilitate

15:45-16:30 Deschis părinților- Preluare copii

17:45-19:00 Deschis părinților- Preluare copii

Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că doamnele de la biroul de recepţie al grădiniței vă pot oferi ajutor numai în chestiunile legate de partea administrativă, pentru partea educațională (orar, cluburi între orele 16.00 şi 17.30), vă rugăm să vă adresaţi educatoarei responsabile de grupa copilului dumneavoastră.

Despre noi, in cateva cuvinte

Educaţia centrată pe copil, grupele cu număr redus (max. 14 copii/grupă), cu educatoare dedicate şi pasionate de pregătire continuă, cu dorința de a împărtăşi din experienţa lor (raportul copii:educatoare este de 8:1), face ca învăţarea să fie un proces natural şi plăcut.

Programul nostru educațional se bazează pe premiza fundamentală că educația și îngrijirea copilului sunt inseparabile.

Activitățile de îngrijire implică în mod obișnuit o comunicare intensă, precum și interacțiuni pozitive și reciproce între copii și adulți, în acest fel ele încurajând un sentiment de apartenență și încredere.

Implicarea și cooperarea părinților este relevantă, deoarece permite cadrelor didactice să se bazeze pe experiența și pe cunoștințele părinților, iar părinților le permite să beneficieze de cunoștințele și sprijinul personalului specializat.

In acceptiunea noastra, familia reprezintă un partener activ, nu doar receptor al informaţiilor furnizate de educatoare referitoare la progresele realizate de copil.

Ce va Oferim?

Castelul Fermecat Olimpia isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Gradinita

Invatam si ne jucam

Misiunea institutiei noastre de invatamant este de a pregati copiii pentru viata, pentru cerintele existente si viitoare, dezvoltandu-le spontaneitatea, independenta gandirii, motivatia creativa si dorinta de a-si exprima liber opiniile.

After School

Educam si Exploram

Elevul Scolii Primare si Gradinitei “Castelul Fermecat OLIMPIA” este creativ si sociabil, independent si jucaus, sigur pe fortele proprii dar si responsabil si echilibrat, disciplinat si preocupat sa descopere lucruri noi si interesante!

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.