Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Mesajul Gradinitei

Castelul Fermecat Olimpia are un curriculum prin care încurajează copiii să pună întrebări cu adevărat relevante și să abordeze probleme ale lumii reale, probleme importante pentru ei și societatea în care trăiesc.

Educația este centrată pe copil și introduce modalități noi de înțelegere a conceptelor de cunoștințe și educație.

Castelul Fermecat Olimpia

Scopul nostru este acela de a schimba maniera în care oamenii percep educația, prin accentul pus pe dezvoltarea abilităților precum:

  • Spontaneitatea,
  • Independenta gandirii,
  • Motivatia creativa
  • Ingeniozitate
  • Agilitate și adaptabilitate;
  • Invățare durabilă și solidă
  • Curiozitate și imaginație

În prezent, trebuie să vedem copiii într-un context diferit față de trecut, când aceștia mergeau la gradinita, unde petreceau o anumită perioadă de timp, invatau sa faca anumite lucruri, primind aprecieri și absolvind.

Trebuie să stârnim și să susținem interesul copiilor pentru educație, ajutându-i să înțeleagă cum studiul îi pregătește pentru viață în lumea reală.

Trebuie să le inducem curiozitatea, care este esențială pentru învățarea continuă.

Trebuie să fim flexibili în predare și să le trezim copiilor entuziasmul pentru ca ei să devină ingenioși și dornici de a continua să  descopere lucruri noi chiar și în afara timpului petrecut în cadrul gradinitei.

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.