Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Centru de meditatii – Informatii importante

Informatii privind pregatirea in cadrul Centrului de Meditatii OlimpiaEdu

Centrul de Meditatii OlimpiaEdu NU are perioade specifice in care se fac inscrierile si NU au locuri limitate, inscrierile efectuandu-se permanent. Anumite dificultati in identificarea variantelor de pregatire, datorate apropierii de capacitatea maxima a centrului, pot sa apara incepand cu luna februarie.

Cu exceptia vacantei de iarna, Centrul de Meditatii OlimpiaEdu este deschisa in permanenta, asigurand astfel o continuitate a pregatirii elevilor si pe perioada verii, recomandata pentru toate clasele, dar in special pentru clasele terminale (elevii care trec in clasa a 5-a si a 8-a).

Testarea initiala este gratuita pentru elevii care se pregatesc in cadrul Centrului de Meditatii OlimpiaEdu, suma achitata initial pentru testare fiind dedusa din factura primului pachet educational achizitionat. In pretul testarii initiale este inclusa testarea nivelului de cunostinte pentru 3 discipline.

Pregatirea in cadrul centrului OlimpiaEdu are un grad inalt de personalizare si este adaptata ritmului de invatare al elevilor. Grupele de pregatire se formeaza in permanenta, pe toata durata anului, in functie de obiectivele agreate, tinand cont de nivelul de cunostinte, stilul de invatare si personalitatea elevilor, determinate cu ocazia testelor initiale sau evaluarilor periodice. Componenta grupelor formate este determinata de obiectivele si ritmul de pregatire specific fiecarei grupe si este monitorizata in permanenta.

De asemenea, un criteriu important in stabilirea programului de pregatire este programul scolar si disponibilitatea elevilor de a veni la pregatire. O disponibilitate redusa a programului, comunicata cu ocazia testarii initiale, poate duce in anumite situatii la imposibilitatea identificarii unei variante de pregatire la grup putand sa fie oferite variante de pregatire individuala temporara, pana la formarea unei grupe de pregatire, costul acestei variante fiind de 120 lei/sedinta.

Pregatire individuala temporara, pana la alcatuirea grupei de pregatire, solicitantul dorind sa inceapa pregatirea si nu mai asteapta formarea unei grupe noi din cursantii care se pregatesc deja in centre sau inscrierea unui nou cursant compatibil, costul unei sedinte de pregatire individuala temporara fiind de 120 lei;

Pregatire individuala permanenta
, la cerere si in limita resurselor disponibile, costul unei sedinte de pregatire individuala permanenta fiind de 200 lei.
In general in cadrul centrului OlimpiaEdu, se poate face pregatire la matematica, romana si limbi straine: engleza
Incepand cu clasa a IV-a copiii se pot pregati la Romana si Matematica. Din experienta cu parintii si copii am realizat ca schimbarea ciclului scolar poate fi o provocare majora pentru acestia.  De aceea psihopedagogii si profesorii din centrului OlimpiaEdu au creat un program special de pregatire a parintilor si elevilor care incep clasa a V-a
Durata unei sedinte de pregatire este de doua ore
La disciplinele scolare romana si matematica,  grupele nu depasesc 5 elevi. In cazul limbilor straine, grupele de pregatire sunt formate din 5-7 cursanti
Grupele sunt stabilite in functie de nivelul de cunostinte, de stilul de invatare, de personalitatea elevilor si obiectivele acestora. Profesorii si psihopedagogii OlimpiaEdu urmaresc sa formeze grupe echilibrate in care cursantii sa se simta stimulati si motivati sa participe la procesul de invatare, astfel incat fiecare cursant sa isi atinga obiectivele individuale, stabilite in planul de pregatire
In functie de clasa, nivelul de cunostinte, de stilul de invatare si de personalitate, programul este stabilit de comun acord tinand cont de orarul centrului si programul scolar al copilului
Prin monitorizarea permanenta a procesului de pregatire parintii primind periodic rapoarte cu privire la activitatea copilului. Dupa fiecare raport transmis parintii sunt invitati sa stabileasca de comun acord cu profesorii centrului OlimpiaEdu intalniri de analiza a rezultatelor pe parcursul carora vor fi informati cu privire la nivelul si stadiul de pregatire al copilului.
Prin monitorizarea permanenta a procesului de pregatire urmarim evolutia nivelului de cunostinte (conform programei scolare sau organismului de certificare in cazul cursurilor de limbi straine) si comportamentele relevante procesului de educatie (rezolvarea temelor, atentie, prezenta, incredere, stima de sine, etc).
Pentru a realiza continuitatea pregatirii si respecta planul initial este recomandat sa fie efectuate toate sesiunile de pregatire ale pachetului educational stabilit. Exista insa si situatii exceptionale si in aceste cazuri, sesiunile de pregatire fie vor fi recuperate, fie vor fi reprogramate fara a fi pierdute si fara costuri suplimentare. Pentru ca procesul de pregatire sa fie  continuu, in cazul in care copilul lipseste in mod repetat de la pregatire, aceste sesiuni nu vor fi reprogramate iar costul sesiunilor nu va fi returnat
Tariful unei sesiuni de pregatire este in functie de pachetul educational, cursul si oferta disponibila in momentul inceperii pregatirii

Pachetele educationale si cursurile sau modulele (luni) se achita in avans. In general se achita un pachet/curs/modul (luna) in avans.

Insa anumite oferte includ discounturi suplimentare sau beneficiaza de continuitate a discountului in cazul in care sunt achitate mai multe pachete/cursuri/module (luni), doua sau trei pachete/cursuri/module (luni), in avans.

Plata se poate face in numerar, la Centrul de pregatire OlimpiaEdu,  sau prin transfer bancar in baza instiintarii de plata emise si transmise prin e-mail sau whatsapp.

OlimpiaEdu – Centrul de meditații isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Program: in fiecare sambata, incepand cu ora 10:00 pana la ora 18:00

Inscrieti-va Copilul la Centru de meditatii – Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Centru de meditatii Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza educatia si dialogul reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.