Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Centru de meditatii – Despre Noi

OlimpiaEdu – Centrul de meditatii

La Centrul de Meditatii OlimpiaEdu  din cadrul Scolii Primare si Gradinitei CASTELUL FERMECAT OLIMPIA imbinam elemente din domeniile psihologiei, psihopedagogiei cu sisteme specifice de invatare si pregatire motivand elevii pentru pregatire continua si performanta.

Personalul si profesorii  centrului nostru  acorda asistenta si pregatire elevilor din ciclul primar si gimnazial  in baza evaluarii initiale, oferindu-le astfel posibilitatea unei instruiri personalizate si ulterior validarea cunostintelor.

OlimpiaEdu – Centrul de meditații isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Strategia OlimpiaEdu are la baza personalizarea programului de instruire si pregatirea, in functie de nevoile fiecarui elev. Pregatirea se desfasoara in grupe de maxim 5 elevi pentru materiile de baza (romana si matematica) si 5-7 elevi pentru limbile straine, incurajand o competitie pozitiva intre membrii grupului astfel incat toti elevii sa obtina rezultate cat mai bune, sa interactioneze unii cu ceilalti, sa lucreze in echipa si sa obtina performante maxime in momentele in care acest lucru este necesar.

Planul de instruire personalizat  se bazeaza pe informatiile obtinute cu ocazia evaluarilor initiale si formative. Acesta urmareste remedierea lacunelor, propune metodele didactice potrivite stilului de invatare si nivelulului de cunostinte, contribuind la monitorizarea procesului de instruire al fiecarui elev.

Program: in fiecare sambata, incepand cu ora 10:00 pana la ora 18:00

Inscrieti-va Copilul la Centru de meditatii – Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Centru de meditatii Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza educatia si dialogul reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.