Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Ce oferim?

MEDITATII – Invatamant primar si gimnazial

Matematica;

Romana

Limbi Straine

Nu toti elevii sunt la fel, stilurile lor de invatare vizual, auditiv sau kinestezic regasindu-se intr-o masura mai mica sau mai mare la fiecare dintre ei.

De aceea este important sa-si inteleaga stilul propriu pentru  a folosi tehnicile si metodele corespunzatoare astfel incat sa devina mai eficienti atunci cand invata.

Centrul OlimpiaEdu pune accent pe motivarea elevilor pentru a invata cu placere, dezvoltandu-le increderea in propriile forte si ii ajuta sa inteleaga rolul studiilor in planurile lor de viitor.

OlimpiaEdu – Centrul de meditații isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Meditatiile OlimpiaEdu sunt adaptate nevoilor fiecarui elev: pregatirea pentru clasa a 5-a, calificative si note mai bune la scoala, participarea la concursuri si olimpiade si rezultate bune si foarte bune la examenele de Evaluare Nationala.

Centrul OlimpiaEdu organizeaza anual mai multe serii de simulari ale examenelor de Evaluare Nationala pentru a obisnui elevii de gimnaziu cu desfasurarea acestora.  Se urmareste identificarea lacunelor in vederea remedierii acestora in timp util, stabilirea strategiilor si tehnicilor de abordare a examenelor precum si evaluarea comportamentelor elevilor in conditii de examen.

Program: in fiecare sambata, incepand cu ora 10:00 pana la ora 18:00

Inscrieti-va Copilul la Centru de meditatii – Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Centru de meditatii Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza educatia si dialogul reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.