Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Valori Educative

Valori Gradinita

Grijă, educație, performanță.

Îi ajutăm pe toți copiii și educatorii noștri să atingă în fiecare zi noi obiective.

În Castelul Fermecat Olimpia susținem democrația, creăm viitorul, încurajăm bursele și călăuzim creșterea. De aceea am decis toți să ne alăturăm, să învățăm, să lucrăm și să ne dezvoltăm în Castelul Fermecat Olimpia.

Valori Educative

Pentru Copii:

  • În calitate de copil, este datoria mea să explorez lumea înconjurătoare, să descopăr lucruri noi și să pun întrebări.
  • În calitate de copil, trebuie să acumulez noi cunoștințe și să evoluez.
  • Trebuie să fac totul cât pot de bine, să respect regulile și pe toată lumea din grădiniță și să îi ajut pe oamenii din comunitate pentru că nu toată lumea este la fel de norocoasă ca mine.

Pentru Cadrele Didactice:

  • Educatorii Castelul Fermecat Olimpia suntem caracterizați de credibilitate, concentrare, comunicare și capacitatea de a construi relații. Îi punem pe copiii noștri pe primul loc, pe colegii noștri pe locul doi și pe noi ultimii.
  • Educatorii Castelul Fermecat Olimpia suntem creativi, încercăm lucruri noi, învățăm din greșeli și înțelegem că provocările ne fac practicieni mai buni. Mai presus de toate, știm că pentru a câștiga încrederea copiilor și a comunității trebuie să tratăm fiecare copil în mod egal și cu respect.
  • Suntem mereu colegiali.

Castelul Fermecat Olimpia

Isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Educam & Exploram

Copilul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este creativ și sociabil, independent, sigur pe forțele proprii dar și responsabil și echilibrat, disciplinat și preocupat să descopere lucruri noi și interesante.

Părintele grădiniței Castelul Fermecat Olimpia (CFO) este un partener activ al școlii, având un rol crucial în dezvoltarea copilului. Alături de copii, părinții se bucură de experiența pe care o oferă comunitatea Castelul Fermecat Olimpia (CFO).

Educatoarele noasre sunt bune îndrumătoare, susțin dezvoltarea aptitudinilor personale ale fiecărui copil și promovează un sistem de valori și principii bine structurat, in procesul instructiv-educativ.

Personalul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este atent selectat, in primul rând pentru grija, dragostea, atentia si afecțiunea manifestate față de copii dar și pentru pregătirea profesională în educația de calitate.

Parteneriatul cu Părinții: seriozitatea și responsabilitatea cadrelor didactice au făcut din părinți – parteneri ai actului educațional.

Castelul Fermecat Olimpia încurajează strânsa colaborare dintre părinți, copii și cadrele didactice prin organizarea unor întâlniri cât mai dese sub forma unor ateliere de creație, workshop-uri, acțiuni caritabile, caiete de corespondență, chestionare, consiliere școlară, etc.

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.