Castelul Fermecat Olimpia – Grija, Educatie, Performanta!

Informatii Generale

Informatii

Anul școlar se desfășoară conform anului școlar stabilit prin Ordin de către Ministerul Educației și Cercetării.
Pe perioada vacanței de vara Grădinița pregătește și organizează program tip Școală de Vară.

Grija, Educatie, Performanta!

Copiii sunt admiși și repartizați pe grupe în funcție de vârsta lor și de experiența educațională anterioară.

Vârsta copilului se calculează având ca referință vârsta împlinită la data de 01.09 a anului de înscriere.

Părinților li se cere să prezinte dovada vârstei copiilor când depun formularul de înscriere.

Structura completă și detaliată a anului școlar este publicată pe website-ul Castelului Fermecat Olimpia.

Admiterea pentru anul școlar în curs:

Anul școlar în curs începe la  1 Septembrie și se sfârșește la 31 August, conform calendarului grădiniței, parte integrantă a Contractului de școlarizare.

Castelul Fermecat Olimpia a implementat un orar realist și benefic atât copiilor cât și familiilor, permițându-le acestora să se concentreze atât pe activitatea școlară dar să aibă parte totodată și de vacanțe binemeritate între perioadele clar definite de studiu.

Castelul Fermecat Olimpia

Isi propune sa initieze copiii in lumea minunata a cunoasterii.

Educam & Exploram

Copilul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este creativ și sociabil, independent, sigur pe forțele proprii dar și responsabil și echilibrat, disciplinat și preocupat să descopere lucruri noi și interesante.

Părintele grădiniței Castelul Fermecat Olimpia (CFO) este un partener activ al școlii, având un rol crucial în dezvoltarea copilului. Alături de copii, părinții se bucură de experiența pe care o oferă comunitatea Castelul Fermecat Olimpia (CFO).

Educatoarele noasre sunt bune îndrumătoare, susțin dezvoltarea aptitudinilor personale ale fiecărui copil și promovează un sistem de valori și principii bine structurat, in procesul instructiv-educativ.

Personalul grădiniței Castelul Fermecat Olimpia este atent selectat, in primul rând pentru grija, dragostea, atentia si afecțiunea manifestate față de copii dar și pentru pregătirea profesională în educația de calitate.

Parteneriatul cu Părinții: seriozitatea și responsabilitatea cadrelor didactice au făcut din părinți – parteneri ai actului educațional.

Castelul Fermecat Olimpia încurajează strânsa colaborare dintre părinți, copii și cadrele didactice prin organizarea unor întâlniri cât mai dese sub forma unor ateliere de creație, workshop-uri, acțiuni caritabile, caiete de corespondență, chestionare, consiliere școlară, etc.

Dotari

Sali de clasa
Bucatarie proprie
Cabinet medical

Activitati & Parteneriate

Activitati educationale
Activitati optionale
Cercetasii ROMANIEI

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.