Bine Ati Venit!

 

 

Veti gasi un loc de poveste, unde buna-dispozitie, grija, dragostea si securitatea copiilor reprezinta elemente de baza care ne ghideaza spre indeplinirea obiectivelor noastre.

La noi veti gasi o gradinita de incredere!

Gradinita Castelul Fermecat Olimpia are ca scop realizarea unui mediu educational ca in basme, vesel, cald, in care fiecare copil este stimulat sa se dezvolte in ritmul sau propriu, motivat, incurajat sa atinga acel echilibru emotional pe care ni-l dorim cu totii pentru copiii nostri.

Planul de activitati urmareste obiective din programa M.E.T.C.S., procesele instructiv-educative se realizeaza prin imbinarea tehnicilor de predare moderne cu cele traditionale, in mod interactiv si creativ, avand ca obiectiv principal stimularea interesului copiilor de a participa la activitati prin joc, invatare experientiala si explorare.

Incurajam lucrul in echipa, consideram ca joaca libera e mai importanta decat competitia, participarea e mai importanta decat victoria, calatoria e mai importanta decat destinatia.

Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adult.