Acreditari

Școala Primară CASTELUL FERMECAT OLIMPIA este acum unitate de invățământ acreditată ARACI

Vă anunțăm cu bucurie că, în urma unei vizite riguroase de evaluare externă a ARACIP în vederea acordării acreditării, din luna decembrie 2020, Școala Primară CASTELUL FERMECAT OLIMPIA a îndeplinit cerințele pentru a fi înregistrată ca unitate de învățământ preuniversitar particular acreditată, începând cu anul școlar 2021-2022, conform OMEC nr. 3617/31.03.2021.

Misiunea CASTELULUI FERMECAT OLIMPIA este acee de a oferi cea mai bună educație posibilă copiilor noștri și de a-i pregati pentru următorul pas important in viața lor, care este ȘCOALA.

De aceea Școala Primară CASTELUL FERMECAT OLIMPIA a adoptat un sistem educațional propice pentru dezvoltarea holistică a copilului, cu scopul de a-i oferi o experiență educațională completă, contribuind astfel la formarea unei personalităţi armonioase, în concordanţă cu cerinţele societăţii actuale.

Școala Primară CASTELUL FERMECAT OLIMPIA a primit cu mândrie și deține toate autorizațiile pentru:

-Certificarea conformității cu normele de sănătate publică pentru obiectivul: GRADINIȚĂ și CENTRU DE ÎNGRIJIRE ZILNICĂ COPII;

-Autorizația sanitară de funcționare pentru obiectivul: CABINET MEDICAL GRĂDINIȚĂ;

–  Autorizația DSVSA pentru obiectivul: CANTINĂ, din cadrul Școlii Primare CASTELUL FERMECAT OLIMPIA;

-Autorizația pentru o bună calitate a apei menajere -conform Buletinului de analize nr. 387r și 388r/24,06,2020.  

 

Copilul tău e în siguranță la CASTELUL FERMECAT OLIMPIA!

Inscrieti-va Copilul la Castelul Fermecat Olimpia!

Contactati-ne!

Scoala primara & Gradinita Castelul Fermecat Olimpia incurajeaza un dialog reciproc cu parintii, acestia fiind invitati sa se implince in viata scolara a copilului si sa colaboreze cu echipa educationala.